Vlinders-in-de-buikDe lente begint met een maand vol liefdesgeluk. Dat heeft invloed op alle bereiken van ons leven; positief maar soms ook negatief omdat we minder goed kunnen focusseren op andere bereiken zoals studie, werk of zelfs ons eigen familie. Wat kan je doen om het beste van deze maand te maken en ervan te kunnen genieten?

De ziektester en lijdt ons af van studie. Misschien zijn het ook vlinders in de buik die je ‘ziek’ maken? Plaats een WuLou, flespompoen of peren in Noordoost om afleiding en ziekte te voorkomen.

In Oost kan je goed water plaatsen om kompetite onder familieleden te vermijden. Als je geen fontein wilt plaatsen, probeer het met kleur blauw of zwart, maar ook iets met golvend motief is goed.

Welvaart in Zuidoost kan deze maand met element vuur versterkt worden. Mis de kans niet en plaats rood dekoratie, veel licht en kaarsen. Als je hier groen of hout hebt gedekoreert, vervang het in april om financiele groei niet te kappen. In het algemeen is het goed hier geen groot afgesloten kast neer te zetten, maar symbolen van welvaart: goud, munten, een scheep gevult met een kostbaare lading… alles wat welvaart symboliseerd.

De ruziester vliegt na de herkenningshoek in Zuid en voedt het potentieel. Als je iets belangrijks te zeggen hebt, nu is de tijd ervoor – het wordt na je geluisterd, maar het kan wel onrust mee zich brengen. Met rood/goud dekoratie (met voorkeuze van metaal) hulpt de konflikten te kappen. Relaties met kinderen en kollega’s zullen verbeteren als je de ruziester in de gaten houdt en vorming van een team met kollega’s en/of kinderen zal succes brengen. Dekoratie in wit, silver of goud zal dat nog versterken.

Hemelsgeluk voor liefde en alle moeders. Als je hier een kristal plaatst kan je dat nog verder aktiveren. Kwa kleur is geel goed; ook voor de kristal. Als je op zoek bent naar een partner kan je je peach blossom geluk aktiveren. Wil je weten wat je ervoor moet doen, zet je commentaar hieronder en ontvang de informatie per email – cadeau natuurlijk!