Testimonials 2018-01-14T20:56:49+00:00

Britta is a fantastic Feng Shui consultant! After the planning she takes, full passion and with combination of her interior designer knowledge, her time to `put things in place` and let them work for you. It is amazing how she can change the energies by the Feng Shui law in no time and brings a different perspective in your life, which you can feel immediately. I can really recommend Britta! If you feel things in your life` aren´t going the way they should, you should contact her.

Alexandra Kellner, Yoga4all

Naar aanleiding van mijn vraag, ik ben single en wil graag een relatie, heeft Britta een advies gegeven over een aantal dingen die veranderd moesten worden in mijn huis. Het contact met Britta is erg prettig. Ze geeft goede nazorg en heeft een grote interesse in me getoond. Ook heeft ze me geholpen met vermoeidheid door haar kennis van gezond eten, vitamines en andere middelen. En het wonder geschiedde: anderhalve week nadat ik de veranderingen had aangebracht kreeg ik contact met een leuke man. We zijn aan het daten en hebben het erg leuk.
 Dank je wel Britta!

Baukje Westerlaken, Mental Coach Amsterdam

Enkele jaren lang hadden we met een onderbuurvrouw te maken die veel overlast veroorzaakte. Dit leidde tot een continue spanning bij ons thuis, en feitelijk kwamen we nauwelijks meer tot rust in onze eigen woning. Britta heeft op een bepaald moment een analyse gemaakt van de inrichting (en oriëntatie) van onze woning, en ons advies gegeven over hoe we thuis meer rust zouden kunnen creëren door één en ander te herschikken plaatsen van symbolen. Het is verbazend hoeveel rust en ruimte dit heeft gebracht. Binnen een half jaar is het huurcontract van de onderbuurvrouw door de rechter ontbonden, en sindsdien zijn we helemaal verlost. Wat blijft is evenwicht, rust en ruimte. Britta, dankjewel voor je adviezen!

Mireia Quella

Toevallig ben ik via Britta met Feng Shui in aanraking gekomen – maar laten we wel wezen: toeval bestaat in feite niet… Iedereen heeft wel eens van die momenten dat je denkt dat je leven op bepaalde vlakken stroef gaat of zelfs vastgelopen is – werk, gezondheid, relatie – you name it. De ervaring die ik met Feng Shui heb gemaakt is dat het op dit soort momenten, hoe dan ook, juist het druppeltje olie kan zijn om het leven weer ietsje ronder en soepeler te laten verlopen of juist ook beweging en dus verandering erin te brengen. Britta heeft na een grondige studie voor en over mij een grondig advies uitgebracht.  Op basis van dit advies heeft zij in gesprekken met mij naar de juiste vertaalslag binnen mijn leefomgeving gezocht. Dit maakte niet alleen het advies maar ook juist de ingrepen heel persoonlijk en op mij afgestemd. Per direct zijn er daarna dingen in mijn leven gebeurd die heel duidelijk aan mijn oorspronkelijke probleemstelling en Brittas interventies gerelateerd waren en dus de kracht van Feng Shui op wonderlijke wijze voor mij leefbaar maakten!

Claudia F.

Ik had Living Chi per google gevonden en van Britta een Persoonlijk Feng Shui advies aangevraagd omdat ik in een diep dal zat en niet meer eruit wist te komen. Ik stuurde dus mijn geboortegegevens en kreeg binnen een week een verslag over mezelf, mijn persoonlijkheid, maar ook mijn relaties, financiële situatie en uitleg waarom mijn leven zo is als het is en wat ik eraan kan doen om andere, voor mij betere energie aan te trekken. Ik zat letterlijk en figuurlijk met mijn mond vol tanden te lezen; het was echt bijna alles helemaal juist! Echt niet te geloven! Sinds die dag ben ik weer gemotiveerd mijn leven zelf in handen te nemen en ben bezig met implementatie van haar advies op persoonlijk vlak. Ik ben Britta echt dankbaar en wil toekomstig ook mijn huis van haar laten plannen!  

Birgit Cools

Het bed is nu op een andere plek en staat beter ten opzicht van de deur en in een positieve sector. Het bed stond op een plek waarvan je tijdens je workshop zei dat het klachten kon geven aan nek, schouder en arm. Ik liep al gelee lang met klachten op die plekken (dat wist jij niet) en was al een jaar bij een masseur… Nu zijn de klachten met 95% verminderd!

Kim D.

Beste Britta,

Dankzij jouw adviezen hebben we een goede nachtrust en meer harmonie in ons leven!
De allerbeste wensen voor jou en je familie,

Evelien & Rene K.

Evelien K.

In 2015 I started searching for an apartment to buy and noticed that not every place I looked at felt equally good. So I consulted Britta who explained me the influence of the compass directions on well-being and calculated my personal best directions. Equipped with this knowledge I then had a different approach for my viewings and could ensure that I am buying a home with the right energies for me. In the next step, Britta helped me to define the location of furniture based on my personal best directions and created a colour scheme to not only create a beautiful space but to support and strengthen my personality. I experienced Britta as very sensitive and professional in her approach. She listened very well to my wishes and made a very practical and easy to implement plan I could follow

Olga B.

Britta gave us extensive home staging advice in preperation for the sale of our property in Amsterdam. She not only provided practical tips but also gave us sound advice on which furniture to (re)move or replace and other changes to the layout to open up and brighten the space. Britta also provided shopping suggestions and even examples of how to decorate the inside of our book case! Her advice was clear and supported by photo’s and examples of interiors and color schemes. We really felt that we were able to transform our space in order to get the most value for our property. Once pictures of our property went online, it sold within a few days and far over the asking price!

Maya Starchild

Britta heeft voor ons bijzondere ronde huis, dat nog kan draaien ook, een advies gegeven over de plaats van diverse ruimten in ons huis. Het huis moet nog gebouwd worden, hierdoor kunnen we nog bouwkundige aanpassingen doen. Wij leven met drie personen in het huis, mijn man, zoon en ik. Het is geen standaard huis, en daardoor ook een uitdaging voor Britta. Zij heeft dit uitermate goed geanalyseerd en uitgelegd. Dit heeft mijn man en mij nieuwe inzichten gegeven. We hebben iets geschoven met de ruimtes en met wie in welke slaapkamer zal gaan slapen. Ook hebben we de plaats van de bedden besproken. Om eventuele negatieve energie om te buigen hebben we ook advies over materialen en kleuren gekregen. Britta luistert goed naar je verhaal en neemt de tijd voor je. Hierdoor voel je je echt gehoord en gezien. Wij zijn heel blij met het advies en gaan dit zeker toepassen in ons nieuw te bouwen huis.

Annette Hoorn, Vrijbuiten

Toen onze zoon te groot werd voor zijn ledikant, wilden wij de kinderkamer veranderen. Ik heb aan de hand van Britta’s tips een plattegrond gemaakt van onze slaapkamers en de oude en gewenste nieuwe meubels uitgemeten op ruitjespapier en uitgeknipt. Op die manier konden we passen en meten voor een nieuwe indeling. Toch kwamen we er niet helemaal uit. Het paste niet goed, en ergens had ik het gevoel dat het misschien handiger was onze slaapkamers te wisselen. Ik heb Britta daarom gevraagd met me mee te kijken.

In ongeveer 1 uur tijd zijn we samen aan de slag gegaan. Aan de hand van onze 4 geboortedata en een globale plattegrond van ons hele huis heeft Britta volgens het Feng Shui principe uitgerekend hoe de energie voor ons stroomt in huis en wat voor ons de beste plekken zijn om te zijn. Het wisselen van slaapkamer bleek inderdaad de beste optie. De verdere opties qua inrichting bleken beperkt, ze grapte al of we niet konden verhuizen, haha! Toch heeft ze ons geadviseerd om het meeste eruit te halen met onze huidige middelen, zodat we er direct iets aan hadden.

Twee weken later hebben we in een weekend alle meubels omgezet en nu twee maanden later zijn we langzaam de meubels aan het vervangen naar wens. We voelen ons een stuk prettiger in huis, weten ook meteen waar we in andere kamers op kunnen letten als we iets willen veranderen. En als we gaan verhuizen, want dat is ook een lange termijn plan, is Britta de eerste die we raadplegen als we een huis op het oog hebben. Dank je wel!

Hetty Knottenbeld, Helder Begin

Ik was bij de ontzettend inspirerende workshop “Boost your home for better Well-being” en heb er kennis gemaakt met Feng Shui. Ik weet nu precies wat de beste plek is om spullen in huis neer te zetten, dat we van slaapkamer moeten ruilen, wat de beste werkplek is voor mij in huis, hoe de slaapkamers ingericht moeten worden obv ieders voorkeuren en voor wie welke kleuren het beste werken. Deze zomervakantie dus heerlijk veel werk aan de winkel. Op naar meer energie in huis en een fijner thuis creëren voor alle 4. Nu eerst ont-rommelen.

Vier maanden later: Dankzij de workshop zit ik nu op de juiste plek, en merk ik dat ik met veel energie aan mijn bedrijf werk. Productiever dan ooit!

Merel Groeneveld, Op de gezonde toer

Dat schreef Merel als onderdeel van haar eigen nieuwsbrief! WOW – wat ben ik blij met het resultaat!


Yes, ik heb mijn bottleneck getackled!

Ik ben er achter gekomen dat er één grote bottleneck is die mij al een tijd veel energie afneemt. Wonen en leven in een huis waar ik me al jaren niet prettig voel. Niet vanwege het huis of de locatie of de mensen in het huis, maar om hoe het er van binnen uit ziet.
Mijn huis.

En zeker dit jaar werd het belangrijker dan ooit, omdat ik al mijn werk achter de laptop vanuit huis doe, in plaats van ergens op kantoor. Oftewel: vluchten kan niet meer…..

Dus heb ik in 2017 een beslissing genomen. Ik MOET ons huis opruimen. En veel spullen het huis uit doen. Ik heb recht op en fijne werkplek.
Stap 1: inschrijven voor de workshop van Britta van Arman van Living Chi (Tip als je ook zo’n zooi in huis hebt: maak ook een start en download haar gratis e-book!)
Stap 2: naar de workshop gaan. En leren hoe ik mijn huis het beste in kan richten. Zodat ik er met plezier woon. En meer energie heb.
Stap 3: opruimen en vooral weggooien. Guess what, er is al bijna 1400 kg de deur uit! Ja, je bent gewichtsconsulent of niet, dus ik weeg alles, hahaha. Geeft een goed gevoel joh, dat cijfer op mijn whiteboard!
Stap 4: kamer voor kamer het huis opnieuw inrichten. Met alle spullen op de juiste plek voor mij en mijn man en kinderen.
Ik ben er nog niet. Op 22 december is alles af.

Maar mijn werkplek is al wel af. In het kader van “zorg eerst goed voor jezelf”. Ik ben blij dat ik er dit jaar voor heb gekozen om ons puinhoophuis eindelijk eens onder handen te nemen. En op die manier goed voor mezelf te zorgen. Zodat de energie weer gaat stromen, in huis en in mijn bedrijf. Want wist je dat sinds ik mijn nieuwe werkplek heb, het aantal deelnemers aan de Powerwalkgroep op zaterdag ruim verdubbeld is? En dat er de laatste woensdagen minimaal 20 wandelaars waren? Zelfs op koud en gure dagen? En dat ik nu dus eindelijk sinds lange, lange tijd weer wat laat horen via deze mail?